Mindszenti Mocorgó Futball Club

A mindszenti MOCORGÓ FC célja, tevékenysége a mindszenti gyermekek sportolási lehetõségének biztosítása, egészséges életmódra nevelése a labdarúgás segítségével.

A MOCORGÓ FC december 30-án tartotta évzáró rendezvényét. 

Elsőként az U7-es korosztály labdarugói mérkőztek meg egymással. Három csapatot alakítottak és nevet is adtak csapatuknak:. A körmérkőzések eredményei után a helyezések: 1."Mocorgók ", 2." AC Milan" és 3."Ördögfiókák".

Ezután következett a "Családok versenye" 3 fős csapatokkal 3 próba.

Az első próba kosárra dobás, itt Anyuka- Apuk és a gyermek egyaránt 3-szor dobhatott kosárra és ezzel 3-3 pontot szerezhetett a családnak.

A 2.próba a félpályáról kapura lövés volt. Szintén 3 lehetőség a család minden tagjának. Maximálisan szerezhető pontszám 9pont.

A 3.próba teniszlabda vezetés jéghoki ütővel bólyák között családonként  4  perces szintidőalatt. Minden bólya érintés pontlevonást eredményezett. Maximálisan szerezhető pontszám 30 pont.

Eredmények: 1. Szűcs család , 2. Pálinkó és az Ugrai család holtversenyben 3. a Debreczeni, a Belepotoczky és a Cseszkó család szintén azonos pontszámmal.

A következő program az U9 és az U11 csapat összecsapása volt. Itt 8:0 lett az eredmény.

Utánna Apák-Edzők összecsapás következett A két csapat évente 3 alkalommal méri össze tudását ( májusban a balatoni táborban, júniusban az évadzárón és decemberben az évzárón). Most az edzők rutinja diadalmaskodott az Apák fizikai fölénye felett.Eredmény: Apák -Edzők 2:6

A következő mérközés sorozatban mindhárom korosztály csapata megmérközött a csapattagok anyukáinak csapatával. Az U7-es korosztályt még 3:1-re legyőzték a szülők. Az U9 esetében már a fiúk nyertek 2:1 re. Az U11 pedig 6:0-ra verte a meccs végére fizikailag teljesen elkészült Anyukák csapatát.

A Gyerekek-Edzők mérkőzésen a számbeli fölényben játszó gyerekeknek nem sikerült megizzasztani a trénereket. Eredmény:2:11.

Végül a süteménnyel pizzával és pezsgővel vendégelték meg az esemény résztvevőit. Majd Gyarmati Mihály az egyesület elnöke ismertette a mérkőzések és a családi vetélkedő eredményeit. A rajzverseny nyertese Farkas Dusán U7-es labdarúgó lett. Minden résztvevő csokoládé nyereményeket vehetett át.  Végül az elnök értékelte a 2010-es év eseményeit, eredményeit. Megköszönte a játékosoknak és a szülőknek az egész éves aktív részvételt és támogatást. Mindenkinek sikeres, boldog Új Évet kívánt.

Az alábbi képre kattintva megtekinthetők a rendezvényen készült fotók.


20101230Mocorgó FC évzáró rendezvény


tisztelt_szulok20101230.jpg

program20101230.jpg






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 50
Heti: 65
Havi: 406
Össz.: 160 776

Látogatottság növelés
Oldal: 20101230 Évzáró
Mindszenti Mocorgó Futball Club - © 2008 - 2024 - mocorgo.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »