Mindszenti Mocorgó Futball Club

A mindszenti MOCORGÓ FC célja, tevékenysége a mindszenti gyermekek sportolási lehetõségének biztosítása, egészséges életmódra nevelése a labdarúgás segítségével.

dscf8413.jpg

A Mindszenti Mocorgó FC 2011.06.25-én rendezte meg évadzáró rendezvényét.  A rendezvény megnyitásakor Gyarmati Mihály értékelő beszédet tartott az előző 6 hónap eseményeiről és a következő egy évben várható változásokról (tagdíj emelés,edzőváltás, bővülési lehetőség U12-13-14 korosztályokra). Ezután került sor az U11 korosztályból "kiöregedett" 2000-ben született labdarugók búcsúztatására. Az idén Korom Olivér és Pálinkó Tamás kapott búcsúzóemléklapot. Ők a serdülő előkészítő csapatában folytatják pályafutásukat.

A következő napirendi pont  a "jó tanuló-jó sportoló" elismerő oklevelek átadása volt.

nezok.jpg

Majd következett a családi négypróba.Itt 3fős családi csapatok szerepeltek. Elsőként időméréses családi váltófutás, majd célbadobás teniszlabdával,  kiskapura történő célbalövés és végül a futballal kapcsolatos TOTO kitöltése volt a feladat.

dobas.jpg

A családi négypróbát a 21 induló családból a Berta család nyerte meg. Ők birtokolják 1 évig a vándorkupát is. Második a Mihály család. A bronz érmes pedig az Ugrai család lett.

Az évadzárón természetesen foci is volt bőven. Először az U7-es korosztályosok játszottak mérkőzést. Majd az U9 és U11-es csapatok vívtak csatákat.


A legnagyobb érdeklődést mégis a különböző korosztályú gyerekek anyukáinak küzdelme keltette. Remek színvonalú, izgalmas mérkőzések voltak. A rendkívül szoros eredmények miatt a végén döntőt kellett játszani az egyenlőpontokkal és gólaránnyalrendelkező U11 és U9-es csapatoknak. A döntőben 1:0 arányban a U11-es gyermekek anyukái bizonyultak jobbnak.

anyukak.jpg


Az Apák-Edzők első mérkőzésén az edzők technikai fölénye érvényesült 4:2-es eredménnyel. A visszavágon már az apák csapata kihasználta erőnléti fölényét ( a nagy létszámú pihent cserejátokosok mozgósításával) itt már 1:1 lett az eredmény.

Összeségében egy jó hangulatú, kellemes rendezvény volt ahol mindenki kivehette részét a sportból. Az időjárás kegyes volt hozzánk, szikrázó napsütéssel cáfolt rá a hétvégére előrejelzett rossz időre. Megizzadni senki sem izzadt meg köszönhetően a 40-50kilóméteres szél hűsítő hatásának.



20110625program.jpg


A lenti képre kattintva megnézhető a rendezvényen készült 120 fotó.


2011.06.25. Mocorgó FC évadzáró






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 2
Heti: 87
Havi: 428
Össz.: 160 798

Látogatottság növelés
Oldal: 20110625 évadzáró
Mindszenti Mocorgó Futball Club - © 2008 - 2024 - mocorgo.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »